Szerintetek ezekkel a méretekkel kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Mell: 97cm
Derék: 75cm
Csípő: 95cm
Kar: 29cm
Comb (legvastagabb részen)59cm
Egyébként már egy éve edzek és elég látványosan épül a testem. A testzsírszázalékom 23%. Szerintetek ez kövér?
2015. jan. 16. 16:11
1/5 anonim válasza:
Fiú vagy vagy làny? Milyen magas?
2/5 tkodit válasza:
ezek a méretek nekem így semmit nem mondanak, de ha fiú vagy, akkor sok a 23%-os tzs.
3/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 165 cm
2015. jan. 16. 17:21
4/5 anonim válasza:
Kép nélkül ezt nehéz megmondani. A 23% tzs nem sok, de a méretek picit talán soknak tűnnek a magasságodhoz, az arányaid viszont nagyon jók. A combom és a karom nekem is kb ekkora, de én 10 centivel magasabb vagyok.
Kövér biztos nem vagy! Ha zavar, szálkásíts picit, már úgyis egy éve edzel. De mondom, kövér biztos nem vagy!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, most egy picit megnyugodtam :)
2015. jan. 17. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!