Ez normális hogy izom lázam van?
Figyelt kérdés
Tegnap negyven percet kocogtam egy helyben. Ma meg meg alig birok menni. Ja és tegnap kezdtem.2010. febr. 5. 06:35
1/8 anonim válasza:
Nem , azonnal fordulj orvoshoz, mert a jelek szerint az nem izomláz hanem egy nagyon ritka trópusi lábkór, ami csak műtéti úton gyógyítható.Sajnos lehet hogy el kell távolítani a péniszedet, mert az egész onnan indul.Sajnálom, és szurkolok mielőbbi gyógyulásodért.
Tódor
2/8 anonim válasza:
Tódor hülyeségeket beszél, biztos ő is megfertőződött a trópusi zagyvalag kórral. :D
Persze, hogy normális, mivel eddig nem sportoltál, jól megerőltetted az izmaidat. Ne add fel, ilyenkor egy kicsit rá kell mozogni. Azt nem írtad, hogy volt-e bemelegítés, és nyújtás a kocogásod elején, és végén. Ha nem akkor ezt legközelebbi edzés alkalmával ne felejtsd el megcsinálni.
3/8 anonim válasza:
Na látjátok pont ez a baj ha az ember segítene , de nem hagyják, Dr. House is megmondta.
Tódor
4/8 anonim válasza:
Jaj Tódor ez nem a humor oldala! Te pedig kedves izomlázas ne aggódj ez természetes dolog.
5/8 anonim válasza:
Kedves valaki aki szerint ez nem a humor oldala, az idiótáké? Vagy az unatkozó emberek hülye kérdéseinek a helye, nem ez a sport rovat drága barátom, ez a kérdés viszont nem kérdés.
7/8 anonim válasza:
szerintem 40 percet egy atléta is megérezne :D mindenesetre jó tanács: legközelebb melegíts be- ez pont azért kell, h azért lábra tudj állni, és ne szakadjanak el az izomrostok se ;)
8/8 anonim válasza:
Biztos valami UFO szált le a házatok tetejére és a lézetfegyverével valamilyen nem normális izomlázat sugárzitt beléd. Persze h normális, ahogy előtem is mondták rá kell dolgoznod, de ha nagyon nem megy akkor pihenny és el fog múlni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!