37 hétbe lépek és két napja fáj az ágyékomnál jobb, - és bal felől is. Lehet nyúlik vmilyen izom, a méh? Közben hasogató fájdalmat is érzek. Ez normális?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom a szülésnél is majd ilyeneket érzek majd. Eddigi normális terhesség mellett félhetek attól, hogy korábban érkezik a baba?2008. márc. 9. 07:09
1/4 anonim válasza:
Valószínünek tartom,hogy a baba már beilleszkedett,és ez okozza a fájdalmat. Ilyenkor már nem kicsi a súlya sem .
Én is 37 hetes vagyok,nekem csak fekvés,ülés után szokot egy kicsit fájni addig még nem mozgok.Utána elmúlik. De nem vagyunk egyformák.
Nem hinném,hogy korábban fog érkezni.Akkor inkább görcsölne a derekad vagy a hasad.Legalábbis ez a jellemző.
Egyébként pedig a 37.hét előtti babák a koraszülöttek.
Ill. a 2500 gramm alattiak.
Ne is gondolj arra hogy hamarabb megszületne,de ha így is lenne már nem lenne semmi gond.
Kitartást neked!
2/4 anonim válasza:
Jól gondolod, én is ezt éreztem a vajúdás alatt. Nemcsak az ágyékomnál, de még a combomba is lehúzódott a fájdalom. De ne aggódj emiatt, a 37. héten semmi baj sem történne, ha megszületne, előbb örülhetnétek egymásnak.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg a tágulás okozza a fájdalmat. Hiszen a csípő ízületeknek fel kell készülnie a baba születésére. Nekem ebben az időben ha felhúztam a lábam, mikor feküdtem, szinte tőből ki akartak fordulni, a csípőim. Igen akár korábban is érkezhet a baba, de ez nem törvényszerű. De ha jönni akar, úgyis jönni fog. Ez már nem gond. Én is a 37. hétre szültem, akkor azt mondták 38 hetes vagyok, végül a zárómra 40.hét került.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat :-)
2008. márc. 9. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!