Otthon házilag lehetséges volna 5-6 kg izmot magamra szedni?
Jelenleg nincs keret kondibérletre, itthon pedig csak 2 kézi súlyzó van..plusz fekvőtámasz, felülés és futás.
75kg vagyok, 80ig szeretnék elkúszni. persze megtehetném hogy 2X ennyit eszem mint most, de jó lenne ha izom formájában kerülne rám
Lehetséges? És ha igen, hogyan?
Hát te hülye vagy első!
Komoly edzéssel évek???!!!!!!!!!!!!
max hónapok
én 2 hónapja tolom az edzést, intenzíven, konditerembe, fehérjeport is iszok, és 5 kg jött fel, és szín izom..
Látszik is rendesen a változás..
Am otthon tényleg bohóckodni lehet csak nem érsz vele sokat, hacsak nincsenek otthon profi gépeid..
én fél éve kezdtem küzdősportolni, itthon meg fekvő, felülés, és egy kézisúly. és feljött rám 4-5 kiló izom.
a testépítőkkel óvatosan mert nagyon elfogultak, élnek a kis világukban és szerintük heti 3 edzés, turmixok meg rizs+csirke nélkül nem lehet izmosodni. hát lehet. és ezt nem magam miatt mondom, nézz meg egy szertornászt, kajakost, thai boxost, úszót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!