Én egy 17 éves fiú vagyok és 178 cm van rá esélyem, hogy nőjek még?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék még nyúlni pár centit.2010. febr. 3. 23:20
2/7 anonim válasza:
Még nőhetsz 21 éves korodig kb., de hidd nem olyan jó magasnak lenni! Szerintem a 178 pont jó.
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom..sok mindentől függ..én kb 13,5-14évsen nőttem utoljára..azóta egy milimétert sem..166cm vagyok és 18/F
5/7 anonim válasza:
persze, hogy nőhetsz. de a 178 tök jó.
6/7 anonim válasza:
szerintem már 14 éves kór körül megáll a növekedés . nagyon kevés esélye van annak h nőjél , de a 178 cm nagyon jó
7/7 anonim válasza:
én lány vagyok...14 évesen elértem a durva 164 centit,és azóta se nőttem egy centit sem...pedig eltelt azóta 20 év már...én sem erről a magasságról álmodoztam....de érdekes....széltemben pedig azóta is gyarapszom...a mérleg alá is támasztja ezt a félelmemet..:-))))szélességben nincs megállás..pedig az megállhatott volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!