Lehetne még esélyem?
Figyelt kérdés
14 éves koromtól 15 ig boxoltam 1.5 évig azóta abbahagytam mert a távolság nagy volt és nem birtam neponta járni elkezdtem birkózni azt két évig csináltam közben erőemeltem és most is azt csinálom 3 éve már lassan.Most 19 vagyok gondolkozom rajta h. ha pestre felvesznek suliba boxolni szeretnék újra mert ahhoz van adottságom hosszú kéz ilyenek.Szerintetek lenne még esélyem arra hogy jó boxoló legyek ha most ujra kezdem majd??2011. nov. 12. 21:08
1/2 anonim válasza:
Persze,soha nem késő valamit el-/újrakezdeni.A box meg küzdősport,1,5 évig jártál,a tudás nem törlődik,van egy alapod,amire már építkezhetsz.Ha van benned tehetség,ennyi idősen is ki tudsz bontakozni,sőt,már legalább eszed is van a bunyóhoz(gondolom 19 évesen egyetemre akarsz menni Pestre,akkor meg annyira buta gyerek nem lehetsz:D).
Birkózás/erőemelésből azért jó erőnlét származhat,szóval ezt sem a nulláról indítod,tehát még 1 pont,ami megerősíti,hogy érdemes újrakezdeni.
Sok sikert,hogy felvegyenek,aztán az edzés elkezdéséhez;)
2/2 lee12 válasza:
nem tudom mi a cél
országos bajnok még lehetsz simán viszont nem hinném hogy lhetnél mondjuk világbajnok
de olimpia is simán lhet ha napi 2 szer jársz és van tehetséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!