Airsoft 14 évesen? Airsoft segítség.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemsokára 14 leszek és azt szeretném megkérdezni , hogy pápa kötül van e olyan láték, ahol játszatnék.
A másik kérdésem hogy szerintetek jó lenne egy G36?
Haverom most vett egyet 4kg és nagyon böszme , má löttem vele .
Kinéztem már a felszerelést, a tárakat , a BB , meg minden cuccot.
Fegyver : [link]
Felszerelés : (ruhát meg ilyeneket veszek majd kinaiba ) [link]
Maszk: Egy fullface-et akarok: [link] + egy ilyen sisakkal : [link]
Szerintetek ezt igy fel tudom venni? És mennyire fáj ha ilyen cuccba eltalálnak?
Válaszotokat előre is köszönöm.
2014. dec. 29. 12:00
1/4 Jakus Tamás válasza:
Mint mindenkink, neked is elmondoom hogy 16 ismétlem. TIZENHAT éves kortól lehet csak játszani airsoft játékon és akkor is csak írásos szülői engedéllyel. Ezen nem tudsz változtatni. Max akkor tudnál bekerülni egy ilyen játékba ha a játék szervezője barátod, rokonod és kezeskedik érted. Bocsi ha ezt én írom le először de inkább várd meg a 16-ot
2/4 A kérdező kommentje:
Okok :) azt tudom h 16 tol van de azert koszi
2015. jan. 4. 16:52
3/4 anonim válasza:
Nos 14 től is lehet csak akkor valamelyik szülődnek rohanni kell utánad.
4/4 anonim válasza:
Igazából cqb- n részt vehet ha a szülő felügyel rá és szülhi engedélyt is kitöltött. A felszerelés meg kezdésnek jó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!