Milyen Airsof lenne jó?
Milyen az a "túl komoly"? Kétlem, hogy full tuningos cuccokat árulnának a neten, 900 FPS-sel.
Olyat keress ami 350-400 fps és full fém vagy fém/abs.
Hát én talán értem a problémád, a MASZ szerint is legalább 16 nak kéne lenned a sporthoz, mivel légfegyvernek minősül ezért ha vásárolsz is csak és kizárólag szülői bele egyezéssel felügyelettel, továbbá Magyarországon nem is adnak postára Airsoft fegyvert (cég). Az hogy mi bébis meg mi nem ez relatív, egy viszonylag egyszerűbbet pl t.marui-t megvehetsz. Ezek általában 350-400 FPS es AEG/Gázos fegyverek. Persze van a spinges csipa, sötik ezek is teljesen jók, vagy egy AEP bár gondolom nagyobbra vágysz :D
Én speciel 2007 ben kezdtem egy remington 500 al most eljutottam egy M4 ig..
Függ ez attól mi tetszik, mi áll a kezedre.
Nos én is azzal kezdeném hogy hivatalos de még csak kis baráti meccsen sem vehetsz észt a korod miatt. Sajnálom de ez egyrészt miattad is van.
Ami meg a fegyvert illeti. egy Jing gong G36C alapfegyvernek tökéletes lenne számodra. nem olyan drága, strapabíró, megbízható, és automata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!