Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen Airsof lenne jó?

::::KKxxKKxxKK:::::: kérdése:

Milyen Airsof lenne jó?

Figyelt kérdés
Már régóta akarok airsoftot csak ebben az akadályoz meg hogy még csak 12 éves vagyok. Már csomó oldalon nézegettem az ajánlatokat de vagy túl bébis volt vagy túl komoly. Én a kettő közötti variációt szeretném de olyat sehol se találok. Tudnátok segíteni vagy ajánlani egy oldalt. Kösz ha elolvastad és még jobban ha kommenteled :)

2014. dec. 17. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen az a "túl komoly"? Kétlem, hogy full tuningos cuccokat árulnának a neten, 900 FPS-sel.

Olyat keress ami 350-400 fps és full fém vagy fém/abs.

2014. dec. 17. 22:36
 2/4 anonim válasza:

Hát én talán értem a problémád, a MASZ szerint is legalább 16 nak kéne lenned a sporthoz, mivel légfegyvernek minősül ezért ha vásárolsz is csak és kizárólag szülői bele egyezéssel felügyelettel, továbbá Magyarországon nem is adnak postára Airsoft fegyvert (cég). Az hogy mi bébis meg mi nem ez relatív, egy viszonylag egyszerűbbet pl t.marui-t megvehetsz. Ezek általában 350-400 FPS es AEG/Gázos fegyverek. Persze van a spinges csipa, sötik ezek is teljesen jók, vagy egy AEP bár gondolom nagyobbra vágysz :D

Én speciel 2007 ben kezdtem egy remington 500 al most eljutottam egy M4 ig..

Függ ez attól mi tetszik, mi áll a kezedre.

2014. dec. 18. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz
2014. dec. 18. 18:02
 4/4 Jakus Tamás ***** válasza:

Nos én is azzal kezdeném hogy hivatalos de még csak kis baráti meccsen sem vehetsz észt a korod miatt. Sajnálom de ez egyrészt miattad is van.

Ami meg a fegyvert illeti. egy Jing gong G36C alapfegyvernek tökéletes lenne számodra. nem olyan drága, strapabíró, megbízható, és automata.

2014. dec. 20. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!