Van itt olyan aki használ Leg Magicet? és ha igen, akkor milyen hatást értetek el vele? Napi hányszor használjátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 18:59
1/3 anonim válasza:
Nekünk van és én nagyon szeretem. Ha naponta 5x csinálsz belőle vagy 20-30at akkor egy hónap múlva már ki fog rajzolódni a belső combizmod. :) nagyon hatásos,csak ne felejtsd el minden nap használni!
2/3 anonim válasza:
anyuéknak van, anyu meg húgom használják, minden nap pár percet, mikor eszükbe jut, úgy ahogy az előttem író írta, 20-30at.
Azt mondják nagyon hatásos, nem megerőltető, akkor csinálják, mikor eszükbe jut, jó a narancs bőrre, formálja a popsit:)
3/3 anonim válasza:
A leg magictől tönkremennek a térdek, mert természetes ellenes a mechanikája.Valóban hatásos, de nem ér meg 2 térdet a formásabb comb, inkább maradjatok a sportnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!