Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippmix-en megraktam egy...

Tippmix-en megraktam egy meccset de nem tudom mivan akkor ha a csapat hosszabítás után nyer?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy ma megraktam a Juventus-Napoli Szuper Kupa meccset H-ra és mikor letelt a rendes játékidő vagyis a 90 perc akkor 1-1 volt. Mivel kupa mérkőzés így még van +30 perc és ha nyer a Juventus akkor jön a meccs vagy nem??

2014. dec. 22. 20:57
 1/3 CaptainMilkyWay ***** válasza:
Nem.Csak a rendes játékidő számít. :/
2014. dec. 23. 00:51
 2/3 anonim ***** válasza:
A többi bukin elvileg van olyan ,hogy beszámítják a hosszabbítást. Az alap a rendes játékidő. Látod én x-re raktam.
2014. dec. 23. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha végeredményre fogadsz, akkor csak a rendes játékidő számít. Ha arra fogadsz (lehetett, volt ilyen esemény, én is megtettem), hogy ki nyeri a kupát, abba a hosszabbítás is és a büntetők is beleszámítanak.
2014. dec. 29. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!