Milyen sportba fogjak bele? 21/l
Gimnázium óta nem sikerült olyan sportot választanom magamnak, ami kitöltené a szabad időmet. Kicsit elhagytam magamat az elmúlt időben, és nem vagyok erre büszke, viszont ezen változtatni szeretnék, de úgy érzem némi külső segítségre szorulok, mert eddig a kettlebelltől kezdve a tollaslabdáig nagyon sok mindent kipróbáltam, és valahogy nem találtam bennük a helyemet. Nem élveztem őket, nem lelkesített, hogy újra lemehetek!
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy egy 21 éves lánynak, akinek a célja a formába jövés hobbi szinten milyen sportok ideálisak? Köszönöm azoknak, akik a segítségemre lesznek ennek a kérdésnek az eldöntésében! :)
Honnan tudjuk neked mi kell?
Egyebkent ha a testeden akarsz javítani arra a súlyzos edzes a leghatekonyabb.
ÁÁÁÁ Kérdező :D
De igazad van. Amúgy én írtam a küzdősportokat. Kickbox/box a maguk módján nőiesek, a thaibox egy lánynak szexi, melléjük mehet Aikido (inkább melléjük mint helyettük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!