16 évesen van olyan sport, amit ha elkezdek akár még versenyekre is járhatnék?
én 19 évesen kezdtem Judozni, most 11 éve Judozom, rengeteg versenyen voltam Európa szerte, volt ahol csak érmet, de volt, ahol pénznyeremény volt... 21 évesen kezdtem flatlandezni, ma 9 éve flatlandezem, sőt járok is vele európa szerte versenyekre... 27 évesen kezdtem hegedülni, mert egyszer csak megtetszett, most egy haverom amatőr együttesével próbálkozunk összehozni valamit, eddig 2 kávézóban már volt is fellépésünk, abszolút pozitív visszajelzésekkel... 2 évvel ezelőtt vettem egy kajakot, mert az egyik hobbim a természetfotózás, és úgy döntöttem a Balatonon kajakozva szélesíthetem a látáskörömet...
de ha te 16 évesen úgy érzed, hogy már mindenről lecsúsztál, azt ajánlom, ne kezdj bele semmibe, éld le az életedet szürke kisegérként, légy boldogtalan, és 40 éves korodban depressziósan akaszd fel magad egy fára... mert 16 évesen már lecsúsztál az életről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!