Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen van olyan sport,...

16 évesen van olyan sport, amit ha elkezdek akár még versenyekre is járhatnék?

Figyelt kérdés
Eddig nem sportoltam semmit. Pontosabban kipróbáltam régebben a kosárlabdát,a karatét és a társastáncot,de ezek max 1 évig tartottak,és már bánom a második kettőt,hogy abbahagytam. Már 3 éve nem csinálok semmit. Most viszont már nagyon szeretnék valami mozgást találni amivel még eredményeket is elérhetek. Sok minden érdekel,mondhatni mindenre nyitott vagyok,de nem tudom mivel lenne érdemes foglalkoznom. Ötletek? Esetleg tapasztalat,ti mikor kezdtétek?

2014. dec. 10. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én 19 évesen kezdtem Judozni, most 11 éve Judozom, rengeteg versenyen voltam Európa szerte, volt ahol csak érmet, de volt, ahol pénznyeremény volt... 21 évesen kezdtem flatlandezni, ma 9 éve flatlandezem, sőt járok is vele európa szerte versenyekre... 27 évesen kezdtem hegedülni, mert egyszer csak megtetszett, most egy haverom amatőr együttesével próbálkozunk összehozni valamit, eddig 2 kávézóban már volt is fellépésünk, abszolút pozitív visszajelzésekkel... 2 évvel ezelőtt vettem egy kajakot, mert az egyik hobbim a természetfotózás, és úgy döntöttem a Balatonon kajakozva szélesíthetem a látáskörömet...

de ha te 16 évesen úgy érzed, hogy már mindenről lecsúsztál, azt ajánlom, ne kezdj bele semmibe, éld le az életedet szürke kisegérként, légy boldogtalan, és 40 éves korodban depressziósan akaszd fel magad egy fára... mert 16 évesen már lecsúsztál az életről...

2014. dec. 12. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
tajfutas (=tajekozodasi futas). tobbnyire az erdoben kell futni es meg az eszedet is kell hasznalnod! nagyon jo egyedul vagy a termeszetben (igazabol persze egy csomoan vannak korulotted az erdoben, de a palyara egyedul mesz ki) es teljesen rakoncentralsz a feladatra:meg kell talalni a kov. ellenorzo pontot. Futas kozben nem kell gondolnod a jegyekre, a baratokra, semmire csak az erdore es hogy el ne tevedjel :)
2014. dec. 21. 23:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 22. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!