Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás a réten. Milyen cipőt...

Futás a réten. Milyen cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tavasszal elkezdeni futni a réten heti 2-3X. Addig a helyi terembe gondoltam lejárni futópadra. Erre szeretnék egy olcsóbb cipőt, milyet javasoltok. Azért gondolom, hogy az olcsóbb is megfelelhet, mert ugye a cipőknél amennyire én tudom az ütéscsillapítás a lényeg és ugye a talajnak elég jó az ütéselnyelő képessége ilyen szempontból, a futógépeknek is amennyire én tudom van ilyen tulajdonságuk.

2014. dec. 9. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

decathlonba nézz körül. nekem a legolcsóbb kalenji terepfutócipőm van, 6000 ft volt, teljesen meg vagyok vele elégedve, kezdő futóként 4-6 km-eket futok heti 2-3x, bár az is inkább kocogás.

drágát nem akart, nem tudtam mennyire is birom majd magam rászedni ennyi mozgásra, és hogy lesz időm, de megszerettem, és eddig bevált a cipő.

2014. dec. 9. 21:45
 2/2 anonim válasza:
A Kalenji-ket én is ajánlom. 4 éve hordom ugyanazt a fajtát szintén mezőre/homokos/földes talajra, nem is cseréltem sokszor őket, mert nagyon jó, hogy átveszi a lábam formáját a csuka, így nem érdekelt, hogy néhol már elfáradt az anyaga. Viszont, amikor tavaly tavasszal 1 hónapig futottam egy NIKE-ban le is sérült a térdem...:S Futógépen még sose voltam, de gondolom elég puhára lehet érkezni, nem hiszem hogy gond lenne vele. De azért próbálj meg télen is (pl a napokban, mert tök jó az idő) kimenni..:)
2014. dec. 10. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!