Miért vagyok állandóan beteg?
Még ezen a nyáron elkezdtem edzeni keményen otthon, de nem igazán jöttek a kilók.Úgy nyár közepére vagy végére 65 kilóról felhíztam 69 kilóra.Semmilyen kiegészítőt nem használtam.Amikor szeptemberben kezdődött a suli rengeteget stresszeltem és állandóan beteg voltam.Egyszer a hasmenés is elkapott, ekkor fogytam vissza 67 kilóra.Borzalmasan éreztem magam mert úgy gondoltam a nyári munkám kárba veszett.
Mostanában nem vagyok beteg és a suli is elég jól megy.Ennek ellenére mindig fáj a fejem ha elkezdek edzeni.Edzés után meg főleg.
Nyáron újra el szeretnék kezdeni edzeni, de félek, hogy mikor suliba megyek újra beteg leszek és megint kárba vész a munkám.Mit csináljak?
Igyál több vizet (min napi 3liter) és egyél több vitamindús ételeket, szedj valami erősebb multivitamint. Így jóval kevesebb az esélye, hogy lebetegedj.
Edzés és a fejfájás nem tudom, hogy mi lehet. Menj el orvoshoz, ő biztos tud valamit mondani. Lehet a vérnyomással vannak a gondok. Ha nagyon rossz, akkor ne erőltesd az edzést. Először oldódjon meg a probléma.
A hirtelen súlyvesztés sportolóknál kihagyásnál (pl betegség esetén) gyakori és néhány nap vagy 1-2 hét alatt visszaszeded azt a súlyt, amit ledobtál magadról, ha tovább csinálod, amit abbahagytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!