Mihez kezdenetek egy olyan ferjjel, aki allandoan megbant amikor beteg vagyok, mert szerinte csak szimulalok stb?
Figyelt kérdés
Pl. Amikor terhesen hanytam es szerinte csak szimulaltam egy reszet a hanyasoknak, vagy most kohogorohamaim vannak es majd megfulladok, erre jon hogy en eroltetek ra a kohogesre es direkt csinalom. Soha se soha nem szimulaltam meg, tehat nem lehet ez az alapja. Nekem ez rosszul esik, ugy erzem hogy nagyon hulye!!2014. nov. 12. 19:04
1/5 anonim válasza:
Ha köhögőrohamaid vannak akkor menj orvoshoz, mert lehet, hogy lábon hordasz ki egy tüdőgyuszit.
2/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal, kaptam is antibiotikumot. Csak sokszor befulladok es a ferjem azt hiszi ezt le tudom allitani.
2014. nov. 12. 19:14
3/5 anonim válasza:
Amikor szohoz jutnék a köhögéstöl nyaralni küldeném valami melegebb helyre. De nagyon durván.
4/5 anonim válasza:
Kirakni, mint azt a bizonyos macskát. Komolyan, ha ekkora tapló, minek vagy mellette? Azt mondjuk szívesen megérdeklődném tőle, hogyan lehet hányást szimulálni.
5/5 anonim válasza:
És ha szimulálnád akkor az miért lenne jó neki? Nem értem a férjed gondolatmenetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!