Szerintetek lehetséges, hogy évek óta halálos beteg lennék, de nem haltam meg?
Várjál nyugodtan, ráérsz dokihoz fordulni, ha már későn lesz.
.
Az élet 100%-os arányú halálos betegség, tehát te is az vagy.
"Nem kedvelem az orvosokat, a gyógyszeres kezeléseket, inkább a természet erejében hiszek. Ha ki is derülne, hogy rákos vagyok, nem vállalnám a kemót."
Így természetesen és egészségesen halhatnál meg, hát nem isteni?
Azért mondják, hogy fordulj vele orvoshoz, mert rizikófaktor. Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek nagyon fehér a bőre és több nagy, kitüremkedő anyajegye volt problémásabb helyeken (pl: mint ahol a melltartó kapcsa van, és könnyen belekaphat a csattal).
Végül leszedették, mert inkább megelőzték a gondot. Nem feltétlenül kell megvárni, hogy bármi baj legyen... Ezt lehet úgy is érteni, hogy leműtteted vagy elmész évente megnézetni, hogy minden rendben van-e az anyajeggyel.
Szerintem is csak úgy értették, hogy jó lenne, ha megnézetnéd, de nem feltétlenül halsz bele :)
De egyébként szerintem létezhet ilyen, hallottam már olyan esetről a tv-ben, hogy valakinek azt mondták, a gyereke valószínűleg már a 4 éves kort sem éli meg, mégis 8 éves volt már a gyerek, mikor készült róla dokumentumfilm :o (Ez csak érdekesség volt xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!