Még soha nem volt sexuális életem! Lehetséges hogy nemi beteg vagyok? Mitől lesz valakiből nemi beteg? Ki terjeszti?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 17:19
1/6 anonim válasza:
Ki terjeszti? csak azok az emberek, akiknek ilyen fertőződése van, mások nem.
Amúgy mennyi idős vagy?
2/6 anonim válasza:
Nemrégiben volt egy kérdés, amelyben valaki azt kérdezte, sex nélkül lehet-e terhes. Én ugyan nem tudom, miért kell a szexet sexnek írni, de sem terhes, sem nemi beteg nem lehet az, aki nem szeretkezik.
3/6 A kérdező kommentje:
de akinek ilyen fertőzése van az hogy kapja el?
vagy így születik?
Most pontosan arra lennék kíváncsi hogy honnan ered ez a vírus.
2014. okt. 20. 17:32
4/6 anonim válasza:
Nem, nem így születik, s milyen vírus? Nem minden nemi betegség vírusos, de mindegyik kizárólag nemi érintkezés útján terjed. Az első embert nem tudjuk neked megtalálni, mert addig kellene visszamenni, hogy kitől kapta meg valaki.
6/6 cicwarek válasza:
Attól nemibetegség, hogy nemi úton terjed. Másképp nehezen lehet elkapni.
Azt nem tudom, mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás. Lehet, hogy először egy nemibetegség fertőződött meg egy emberrel.
Ha bármi kétséged van, mutasd meg a háziorvosodnak. Olyat nem tudsz neki mutatni, amit még nem látott.
Változik az ember. 18 éves koromban szégyelltem levetkőzni a barátnőm előtt. Most 3x olyan idősen az se zavar, ha meztelenül meglát valaki a szemközti házból. Ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!