Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ekkora nagy baj, hogy...

Miért ekkora nagy baj, hogy boxolok?

Figyelt kérdés
17 éves gimnazista lány vagyok. Már elég rég óta érdekel a boxolás, 3 hónapja járok edzésre. Előtte egyáltalán nem sportoltam semmit. Egy héten háromszor van kemény edzés, nem is a box a lényeg, hanem az erősítés. De persze az ütéseket is gyakoroljuk bőven. Szeretek járni, mert van rajtam felesleg amit le szeretnék adni (170 cm vagyok és 69 kg...). A barátom (szintén 17) már alapból nem díjazta az öltelet, alig akarta engedni, hogy járjak, mert állítólag fél, hogy megsérülök. De elkezdtem járni. Tegnap pont feljött erről a szó, és elkezdte szidni a boxolást kb, hogy milyen szar sport, csak izomagyú emberek csinálják meg kigyúrt állatok, semmi értelme nincs.. Hát ezen nagyon kiakadtam, teljesen megsértett. Miért olyan nagy baj ha egy lány egy férfiasabb sportot űz?

2014. dec. 6. 16:26
 1/7 anonim válasza:
100%
Fél hogy elvered egy kis vita után
2014. dec. 6. 16:32
 2/7 anonim válasza:
100%
Máskor szidkozódik,repüljön a horog! :)
2014. dec. 6. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a barátod gyökér
2014. dec. 6. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlen a boksz ami zavarja,hanem az,hogy ő ellenzett valamit,de te ezt figyelmen kívül hagytad,vagyis még sincs akkora hatalma és befolyása rád,mint amennyit képzelt magáról.

és az alapszabály ide is érvényes-ha valami dilettáns olyan témába dumál bele,szól hozzá,mond véleményt amit nem ismer,nem próbált,annak a véleménye sza-rt sem ér.

zsírt leadni meg egy normális étrendtől fogsz elsősorban.

2014. dec. 6. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ha komolyan gondolod a sportágat, vagy szereted, akkor ne érdekeljen a barátod véleménye, de ha csak fogyni akarsz, akkor van más lehetőség is...viszont ha nem hagyod abba akkor egy kis biztatás: idővel könnyebb lesz, és jobban elfogadja a környezeted, vagy ha nem is, bele fog(nak) fáradni, hogy folyton leszóljá(k) a sportágadat

egy ökölvívó lány :)

ui.:ha van kedved írj privit :)szívesen segítek ha tudok

2014. dec. 6. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Korbácssal értek egyet. Egyrészt hatalmi játszma. Tarts ki, sose hagyd, hogy bárki is leszoktasson a saját életedről (család, barátnők, hobbi). Vannak akik ilyenekre is féltékenyek tudnak lenni (nekik általában a velük töltött idő nagyon fontos, ezért ha ő ilyen típus figyelj arra, hogy rá is jusson időd).

Másrészt lehet, hogy fél, jobb nő leszel, ráadásul sok fiú között vagy és netán elhagyod.

Azért az is lehet, hogy ő ilyennek ismert meg és ilyennek szeret. Vannak férfiak akik kifejezetten a párnás lányokat szeretik. Nekik aztán hiába fogysz és izmosodsz nem fogsz tetszeni.

A szidalmazást meg engedd el a füled mellett. Mondd,hogy igazad van, tényleg kicsit veszélyes, de vigyáznak rám és vigyázok magamra. Esetleg kérd meg, hogy jöjjön eléd, mutasd be a többieknek ha van rá lehetőség, mert az ismeretlen mindig félelmetesebb mint az ismert.

2014. dec. 7. 09:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem csak a fogyás miatt csinálom, már hamarabb elkezdtem "diétázni", hanem mert imádom (ahogy írtam is, rég óta érdekel)

2014. dec. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!