Ez jónak számít?
Figyelt kérdés
2 hónapja járok edzeni. Azelőtt nagyon lusta voltam semmit sem sportoltam. Tegnap volt egy kihívás felé. 600 felülés 47 perc alatt kevés fél egy perces pihenőkkel milyen? 14L2014. dec. 6. 14:45
1/9 anonim válasza:
ha előtte semmit sem sportoltál, akkor tök jó szerintem :) és mozogni tudsz ma? :D jó az, ha néha csinálsz iylen kihívást, de azért remélem a rendes edzésed nem ilyen
2/9 anonim válasza:
Szerintem borzasztó. A helyesírásod.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudok mozogni, és nem ilyen az edzés ez csak egy kihívás. Kedves második utólag én is látom mi a hiba máskor odafigyelek.
2014. dec. 6. 15:02
4/9 anonim válasza:
1) A felüles egy szr gyakorlat mert karos a gerincre.
2) Biztos hogy rosszul hajtottad vegre a legnagyobb reszet. Ha tenyleg maximalis odafigyelessel csinaltad volna akkor 100 korul leegtel volna
5/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem jól csinálta mert az edzőnk figyelte. Meg érzem is a hasamban az izom lázat
2014. dec. 6. 15:20
7/9 anonim válasza:
ha rendesen edzel akkor oké, de írtam is, hogy néha jók az ilyenek. abban van igazság, hogy a felülés ilyen mennyiségben nem tesz jót a gerincnek de egyszer még nem gáz
8/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi és 1 évben csak egyszer van ilyen
2014. dec. 6. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!