Tudtok ajánlani nekem Budapesten olyan Salsa Tánciskolát ahol Tuti hogy nincsen párcsere?
Az ilyen közösségi táncoknál (nem igazán használt magyar kifejezés, az angolban használt "social dance" megfelelője), mint ma pl. a salsa, a lényeg, hogy bárkivel tudj táncolni. Nem versenyezni, nem sportolni, hanem társaság, szórakozás miatt mész táncolni. Erről szól a tánc. Ha ezt kihagyják, a tánc lényege veszik el. Emellett igaza van az előttem szólónak is, ez egy jó eszköz megtanulni a táncot, bárkivel.
Az ciki, hogy hirdetnek valamit és tök más van az órán, de salsánál a párcsere szokásos. Nem ismerek olyan helyet, ahol ne lenne.
Ha jól sejtem, az esküvői készületek miatt mentek táncolni, ez esetben két tippem van: (1) menjetek salsázni így, párcserével, (2) és/vagy ha konkrét salsa koreót akartok előadni, akkor keressetek magántanárt.
Drága, cserébe tuti a fix páros és intenzívebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!