Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Popsiformáláshoz milyen és...

Popsiformáláshoz milyen és mekkora tömegű súlyzók kellenek?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk igencsak homályos neked ez a téma,kicsit olvasgatnod kene..
2014. dec. 3. 01:02
 12/17 Szeressük egymást ***** válasza:

Semmilyen súly nem kell hozzá.

Legjobb seggformáló a "kitörés". Attól durran be legjobban a seggizom. Olvasd el, vagy nézd meg videon hogy kell csinálni.

2014. dec. 3. 09:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor megfogalmazom, hogy mindenki értse :) Szeretném formálni a fenekem, találtam nagyon jó gyakorlatokat, de annak érdekében, hogy tovább tudjak haladni, lassan súlyokat is szeretnék használni :) és nem tudom milyen súly lenne hasznos. A lábsúly, a kézi súly vagy ezek szerint vegyek a nyakamba egy rudat :D
2014. dec. 3. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:

súlyzó nélkül is tudod növelni a terhelést egy darabig-

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4sP8..

csak súlyzóval kényelmesebb,mert nem kell egyensúlyozni annyira.

2014. dec. 3. 18:54
 15/17 Osynho ***** válasza:
Miért olyan hihetetlen, hogy a guggoláshoz a nyakadba kell venni a súlyt? Foghatod kézben is, ha neked kényelmesebb, de akkor se értem, mi ez az értetlenkedés. Guggolás a legjobb gyakorlat, ha eredményeket akarsz.
2014. dec. 10. 10:14
 16/17 A kérdező kommentje:
jó, köszönöm szépen. csak gondoltam, guggoláson kívül is vannak fenékformáló gyakorlatok amikhez lehet súlyzót használni. jártam már kondiba csináltam kitöréseket meg guggolásokat, nem értetlenkedek, csak kérdezek mivel ez egy ilyen oldal, ahol az emberek kérdeznek, köszi.
2014. dec. 10. 17:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Vannak masok is csak messze ezek a legjobbak.

A lábemelgetesnek es hasonloaknak akkor van ertelme ha mar formas a feneked es csak minimalisan kell kerekiteni.

2014. dec. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!