19 éves vagyok 85kg kicsit el vagyok hízva írjatok már nekem olyan étrendet amitől lefogyok és edzéstervet?
Esetleg ne fogyjunk le helyetted?
Body.builder.hu egyébként.
Szió!
Te még fiatal vagy,ilyenkor még könnyebb!
Én így fogytam le 3 hónap alatt 18 kg-t.
1. Felejtsd el a kenyeret, krumplit, tésztát és rízst,cukor helyett használj édesítőt, rátás helyett étkezési keményítőt!
2. Tedd az ételeid egészségesebbé!
Reggeli: ehetsz rántottát,főtt virslit,felvágottakat,májkrémet,halat sajtokat,gyümit, zöldséget stb.(persze kenyér nélkül)
Ebéd:rakott kelt rizs nélkül(tejföl mehet)gyros tálat is sült krumpli és pita nélkül,(sok-sok zöldséggel,salátával)) gulyás levest krumpli és csipetke nélkül,hús levest(ohne tészta),főtt húst meggy szósszal, sóskát,karfiol, gomba levest(úgy kell föl tenni mint a gulyást és zöldségeld be, sokkal finomabb és egészségesebb lesz így, tejföl így is lehet! Bolognait(sajna csak a szószt reszelt sajttal)Ha nem tudod elkészíteni anyukád biztos szívesen segít.
Vacsi: joghurt, felvágottak, sajtok
Rengeteg kaja van még, ha segítség kell írj privit!
Helló!
Inkább egyél naponta többször, de keveset! 18:00 után, ha nagyon éhes vagy, csak sovány húst és zöldséget egyél. Kerüld a cukros üdítőket és az édességet is minimalizáld. Hetente 3-4 kardióedzés pedig csodát tesz! Én 2,5 hónap alatt majdnem 20 kilót adtam le így. És ami minden fogyókúra alapja: rengeteg víz!!! Sok sikert!^^
24/L
itt az én tipikus mapi értendem 95 kilóra, ha úgy 20%-ot csökkented neked is jó lesz ;)
sonka 160g
kenyér 150g
zöldség 100g
protein 30g
csirkemell 200g
rizs 150g
mogyoró 75g
narancs 100g
tej 900g
joghurt 350g
alma 100g
vagy
tojás 280g
sonka 25g
sajt 25g
kenyér 150g
zöldség 100g
protein 30g
hal 200g
kenyér 100g
mogyoró 50g
alma 100g
narancs 100g
tej 900g
szalámi 50g
kenyér 50g
és edzéstervnek Aerob edzés.
Tempós gyaloglás, futás. Ilyenkor hamar átáll a test arra hogy a zsírokat, zsírsavakká bontsa. Ez a zsírégető edzésterv.
Meg persze a fentebb említett étkezési tanácsok.
Talán légyszíves nem???
Mi az hogy "írjatok már"???
Elvagy hízva... Meg is érdemled.
Mitől híztál el csillagom???
Aztán meg könyörögsz a segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!