Derékfájósoknak szabad nyújtani? Alább kifejtem.
Komoly derékproblémával küzdök, ennek oka többek között a bokasüllyedésem is. Kidolgoztam, magamnak egy aerobik jellegű könnyű mozgást itthon mezítláb.
De nem tudok senkitől tanácsot kérni, és sérülni nem akarok. Mennyit nyújtsak, és milyen legyen a levegővételem, én nyugodt tempóban veszem mindig a levegőt, mint ha nyugalomban lennék.
Segítsetek már, hogy jól tudjam csinálni. Előre is köszi.
derékproblémával nem kellene ugrálnod vagyis hosszirányú rázó terhelést végezned.
ha kardió edzést szeretnél végezni,akkor kettlebellezni kellene megtanulnod.
ez a sport maximális kardió terhelést tud biztosítani ugrálás nélkül,ezek mellett a célja a törzs megerősítése,tehát 3 az 1 ben.
napi szinten kellene nyújtanod a gerinced,orvos beutal gerinctornára és ott gyógytornásztól megtanulod hogyan kell.
ilyenek hogy-csípőemelés,homorítás,kobra póz,gyermek póz,hasprés,lábemelés,plank,különböző hanyatt fekvésben végzett gerincsavarások
levegővétel-amikor belemész a nyújtásba akkor fújod a levegőt kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!