Fenék formálódása?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Körülbelül fél éve edzek keményen, rendszeresen, látszik az eredménye és meg vagyok vele elégedve, viszont a fenekem mintha megállt volna a fejlődésben.
Most "csak" ilyesmi:
De én szeretnék formásabbat, kerekebbet, ilyet/ilyesmit:
Kezdjek el nagyobb terhelést erre a testrészre, vagy ez már genetika? Nagyobb terheléssel elérhető MINDENKI (átlag testalkatú) számára ez a formás popó? :)
2014. nov. 22. 18:35
1/6 A kérdező kommentje:
PErsze örülök annak amilyen most, mert ahhoz képest amilyen volt...de szeretnék "nagyobbat" :)
2014. nov. 22. 18:36
3/6 anonim válasza:
Ha nem fejlődsz akkor noveld a terhelest vagy javits az etrenden. Formas feneke mindenkinek lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak már írták nekem, hogy aki olyan fajta annak nem lesz kerek feneke, csak, ha olyan az alkata.
Na akkor hogy is van? :/
2014. nov. 22. 21:49
5/6 aki27bass válasza:
Növeld a terhelést! Nagyobb súly,kevesebb ismétlés.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2014. nov. 23. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!