Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » ÚJ MHN SPORT - 100% WHEY PRO...

ÚJ MHN SPORT - 100% WHEY PRO +2 - 2270 G (2,27 KG) fehérjét próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
A MHN 100% WHEY PRO -hoz képest érdekelne hogy ízben valóban intenzívebb -e?

2014. nov. 21. 20:50
1 2
 11/15 kzéé válasza:

köszi Béla :)

Szóval én is tervezgetem hogy kipróbálom ezt az MHN fehérjét, csak azt nem értem, hogy hogy az MHN oldalán nincs fent a whey pro+2 ? Én eddig a gymstore-on láttam

2015. ápr. 27. 07:58
 12/15 tap bela ***** válasza:
Ehhez nem tudok mit szólni. Az MT-nél van, a többi mellékes. ;-)
2015. ápr. 29. 11:46
 13/15 kzéé válasza:
N igen Béla, értem én :-) És te használtad már ezt a MHN márkát? Tényleg jó és megbízható?
2015. ápr. 30. 13:58
 14/15 tap bela ***** válasza:

Jó és megbizható?!?!?!

Úgy hiszem az MHN-re nem mondható, hogy silány alapanyagokat forgalmaz, vagy cukorozza, és adalékaynaggal látja el a fehérjéit.

Nyugodtan meg lehet fogni bármely dobozt, el lehet vele battyogni bármelyik független bevizsgáló céghez, és be lehet vizsgáltatni.

Nem fog senki találni, a whey fehérjében hallisztett, vagy hozzáadott glicint, vagy bár mi olyan anyagot, ami a fehérje %-os értékét rontaná.

2015. máj. 10. 08:06
 15/15 anonim válasza:

Mhn Whey Pro-t vettem, epres-fehércsokisat.

Ennég undorítóbbat csak egyszer ittam. Iszonyatosan keserű, ihatatlan.

Kizárólag akkor iszom, mikor eszembe jut, hogy soha nem fogy el és a bazi nagy vödör útban van. Kidobni nincs szívem. Komolyan ezt kóstolta valaki mielőtt kidobozolták???

2016. febr. 7. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!