Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A gyúrás most akkor gátol a...

A gyúrás most akkor gátol a növésben vagy nem? 13,5 /F

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 18:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
gátol a növésben, de ennél mély pontod már nem lehet az életben!:D csak finoman a fekvenyomással!:D
2010. jan. 29. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
20:36os ha kicsit is konyítana a gyúráshoz akkor nem írna ilyen hülyeséget. Zsírból nem lesz izom.
2010. jan. 30. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:
AKIK AZT MONDJÁK HOGY GÁTOL AZOK ELÉG NAGY GYÖRKERK SENKI SEM ÉRT SEMMIT A TÉMÁHOZ?HA NEM ÉRT HOZZÁ AKKOR MINEK SZÓL BELE? BODYBUILDER-ALAPISMERETEK
2010. jan. 31. 07:58
 14/17 anonim ***** válasza:

OMG!

20:36-os te akkora hülyeséget irtál ide.Zsírból izom??Hagyjuk már. Nekem is van olyan haverom aki azt mondja hogy a zsírra rá kell gyúrni és izom lesz belőle, de ez nem igaz. Senkinek nem ajánlom hogy a gyúrás kezdése előtt és közben sok zsírt felszedjen mert akkor csak később azzal kell foglalkozni hogy leadd a zsírt.

Amugy nem tom, lehet gátol a növésben de szerintem ha guggolsz akkor vegyél fel övet ami a gerincedet megszorítsa és hasra ne a hagyományos felülést csináld hanem inkább hasprés, lábemelés.

Én is gyúrok amugy 16/F

2010. febr. 5. 14:22
 15/17 anonim válasza:
Hát, nekem apám gyúr.xd És ahhoz az egyesülethez ahol ő van, nem lehet 14 éves kor alatt járni, mert ilyenkor a csontod még fejlődésben van, tehát nősz. Azthiszem ez válasz a kérdésedre:D
2010. febr. 7. 10:03
 16/17 anonim válasza:
20.36 vok. ha csontsovány senki vagy nem fogsz izomra "hízni" de ha van 3-4 kiló felesleged akkor az simán lemegy edzés közbe. tapasztaltam. és izmosotdtam nem keveset
2010. jún. 9. 18:52
 17/17 anonim válasza:
20:36-nak igaza van ...
2010. okt. 8. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!