Vajon zavarja a fiúkat, ha egy lány hobbija a lovaglás? = (
Figyelt kérdés
Kiskorom óta imádom a lovakat. Rendszeresen járok lovagolni, van edzőm stb. Viszont ha egy fiúnak megemlítem ezt a hobbimat az rögtön csúfot űz belőle... ez ilyen ciki lenne? :(2010. jan. 28. 18:28
1/10 anonim válasza:
Nem zavarja a fiúkat, csak irigylik a lovat.. : )
3/10 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki, a lovaglás kemény sport, azok kezdenek el viccelődni vele akik félnek a lovaktól...te meg sz@rd le hogy ki mit mond, nem érdemes foglalkozni az ilyenekkel, csak az számít, hogy szereted csinálni és kész.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettek ^^(L)
2010. jan. 30. 13:48
5/10 anonim válasza:
Egyet kell értenem az előzőekkel....
és, ha folytatod még mennyit fognak ezen poénkodni.
de igen fő ok az "irigység", mert vagy téged irigyelnek, vagy a lovat ;-) (esetleg ajánlkoznak lónak)
a másik ok a félelem. mert mégis milyen nagy az a ló és milyen ciki lenne, ha kider
ülne, hogy ők félnek.
6/10 anonim válasza:
miért zavarná??szerintem inkább örül,hogy van hobbid
8/10 anonim válasza:
Azokat a lanyokat utalom akik mindenhova lovas kepeket tsznek ki es lovakrol beszelnek.De amugy ha nem ilyen akkor az nemgaz
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem zavarja őket, csak muszáj bele szólniuk. :"D.
Azért, mert néhány fiút "zavar" a lovaglás, abba ne hagyd a sportot..
10/10 anonim válasza:
Nem szerintem félreértesz valamit ... csak zavarban vannak, és így próbálják kompenzálni. szerintem tök vagány ha egy csaj lovagol, és szép is lesz tőle, állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!