Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a táplálékkiegészítőről?

Figyelt kérdés

[link]

leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy miben tér el ettől: [link]

2010. jan. 27. 23:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mi a kettő között a különbség, akkor valószínűleg sem az edzésről, sem a helyes táplálkozásról nincs fogalmad. Addig meg kár bármilyen tápkieget venni, mert csak pénzkidobás... Ember az egyik 25%-os fehérjetartalmú, a másik meg 79! Ha nem tudod ez miért fontos különbség, akkor tényleg van még mit tanulni!!!
2010. jan. 28. 03:00
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
Istenem még egy kokszolni akaró kondirudi. :D Miért nem lehet ezek nélkül (természetesen) edzeni? Ha mégis testépítéssel akarsz komolyabban foglalkozni, akkor inkább a normális étrendedre/táplálkozásodra figyelj oda, ne ilyen szereket szedjél.
2010. jan. 28. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
09.06 Neked is sok eszed van, milyen koxról beszélsz? Dobálózol olyan szavakkal amikről gőzöd sincs... Közben meg eszitek a mekis kaját, meg a sok mesterséges sz@rt, isztok, bagóztok, aki meg terembe jár és néha megiszik egy fehérjeturmixot, ami baromi jó hatással van a szervezetre és igen jó minőségű tápanyag, azt lekoxosozzátok... Kivagyok ezektől.
2010. jan. 28. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

És ez ki mondta? Egy szteroidhuszár aki felkapta a vizet! :D

Meg is érdemlitek, hogy azt mondják rátok, hogy izomagyú barmok. :D

2010. jan. 28. 09:21
 5/14 anonim ***** válasza:

"Istenem még egy kokszolni akaró kondirudi. :D Miért nem lehet ezek nélkül (természetesen) edzeni?"

Az ilyeneket, akik 0 tudással irogatnak bele egy témába, úgy kib*sznám innen hogy soha többet ne jöjjön vissza.

2010. jan. 28. 09:25
 6/14 anonim ***** válasza:
09.21! Lefordítom, hogy értsd! Azt magyarázod, hogy a fekete az fehér, 1+1 az 7... fogalmad nincs a témáról :))) Imádom mikor a hülyék okoskodnak :D
2010. jan. 28. 09:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Na sárdobálás nélkül:

09:21.! Amiket a kérdező belinkelt , azok táplálékkiegészítők, amiknek a kokszhoz semmi köze. Kb. olyan, mint amikor a gyógyszertárban vitamint veszel, ami ugyan van az almában is, de neked többre van szükséged valamiért. A testépítőknek fehérjére, szénhidrátra nagyobb mennyiségben van szükségük, ami szintén van a húsban, rizsben, stb.-ben, de nekik többre van szükségük az izmok megfelelő tápanyagellátásához.

A koksz az teljesen más téma!

A kérdezőnek pedig: Valóban nézz egy kicsit utána, mert a két belinkelt tápkieg közötti különbség eléggé egyértelmű, amíg ennyire nem vagy tisztában a táplálkozásod összetételével, addig felesleges költened ilyesmire. Így ismeretlenül pedig amúgy sem lehet megmondani, hogy Neked milyen tápkiegre lenne szükséged.

2010. jan. 28. 10:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Na az okoskodás megint... Miért hiszik azt egyesek hogy mindenhez értenek? Én pl nem szólok hozzá balett fórumhoz mert gőzöm sincs róla. + Más ember "beskatulyázása" másra nem engeded következtetni mint a tudatlanságra! +2 Inkább mondja rám 2 tudatlan hogy "izomagyú" mint 10 ember hogy b*zi mert vasalom a hajam férfi létemre festem a körmöm és női nadrágot veszek fel. Elnézést az offért a kérdezőtől neki csak azt tudom mondani hogy válasszon olyan fehérjét alacsony árfekvésben amit mindig tud biztosítani de csodát egyktől sem szabad várni.
2010. jan. 28. 10:34
 9/14 anonim ***** válasza:
10.34 :D :D :D Igen érdekes dolog ez... imádom amikor nekem is magyaráznak azok akiknek fogalma nincs semmiről. Nem iszom alkoholt, nem bagózom, 6-szor eszem naponta, csak friss cuccokat, a kofától veszem a csirkét, hogy még az se legyen tápos, brokkoli, barnarizs, zabpehely, rengeteg vitamin, és a legjobb minőségű fehérjék. Erre jön a főokos és beszól, hogy kox, meg sz@r és meg akarok-e halni, mikor ő olyan dolgokat zabál, mint a chips, meki, burgerking, cukros üdítők, agyon tartósított meg színezett sz@rok. A múltkor már ájuldoztam az éhségtől, és csak egy rohadt meki volt a közelben. Nem ettem ilyen sz@rokat 10 éve... Na mondom egy grill csirke szendvics, abból baj nem lehet, meg egy krumpli! Rosszul voltam egész nap, fájt a fejem, a gyomrom, fost@am, és izzadtam... Na ez a gáz, nem a whey protein!
2010. jan. 28. 10:43
 10/14 anonim válasza:
Sokan azt is elfelejtik, hogy a kox sem olyanh, benyomsz egy sustát leülsz a tv elé és várod, hogy nagy legyél.Az is csak egy eszköz, ami az edzést segíti, nem helyettesíti.
2010. jan. 28. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.