26 évesen táncot tanulni késő?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék világbajnok lenni ;) csak mindig is annyira vonzott a tánc (argentin tangó, rumba, salsa). Ilyen korban felesleges már elkezdeni?2014. nov. 3. 13:14
1/3 anonim válasza:
Mennyi önbizalom hiányos ember van manapság. Kedves sosem késő elkezdeni... Én 33 évesen tanultam táncolni.
2/3 anonim válasza:
Sokan kezdik egyetemistaként. Hobbitáncos simán lehetsz, hajrá! :)
3/3 anonim válasza:
Szia! 2005 óta táncoltam versenyszerűen.
Egyáltalán nem késő elkezdeni, sőt ez még egy ideális kornak mondható. Rengeteg csoportot indítanak hasonló korosztályban, például egyetemekkel szerződve, iskolai órák keretében.
Továbbá vannak kimondottan hobbi felnőtt tanfolyamok, melyek általában heti 1, max 2 alkalom, amivel vagy megelégedsz, vagy ha komolyabban akarod űzni, akkor folytatod akár egy versenyzős csoportban.
Szerintem ez egy jó dolog, hogy meg akarsz tanulni. Ne tartson vissza semmi, de legeslegfőképpen ne a korod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!