Ki szokott TIPPMIXEN mindig nyerni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 16:15
3/10 A kérdező kommentje:
Talán ha a kérdésemre válaszolnátok.
2010. jan. 27. 18:17
4/10 anonim válasza:
Hát a kérdésedre válaszoltak.. ennek a játéknak a legnagyobb nyertese a Szerencsejáték Zrt.
5/10 anonim válasza:
Én szoktam nyerni : D
Mostanában elég gyakran!
6/10 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan aki mindíg nyer. A Szerencsejáték Zrt.-t kivéve. :D
De van egy pasi az előző munkahelyemen aki sokat játszik, többször volt már nagy nyereménye. Évente 1x megtesz pár tuti meccset nagyobb összeggel. 3 éve volt majdnem 1 milliós nyereménye, pár hónapja 6 milliót nyert.
Általában ő is elbukja a fogadást néha viszont nagyot kaszál, igaz sokat fogad szóval amikor nyer talán csak annyit nyer ami visszahozza az előzőleg eljátszott pénzt.
7/10 anonim válasza:
Fura az egész, mert amikor vki nyer, akkor vki veszít és így forog a pénz folyamatosan.
8/10 anonim válasza:
6 milliót tippmixen? Az komoly mert csak 400 ezerig fizetik ki
9/10 anonim válasza:
de ha többször megteszi ugyanazt, akkor úgy kijöhet a 6 milka
10/10 anonim válasza:
Érdekes pasas, mindíg úgy válogatja össze a mixet, hogy 1 szelvény nyereménye a maximálisan aznap kifizethető összeg legyen (ha jól tudom x összeg felett csak néhány nap múlva fizetnek) és ezt a mixet akár 10-20x feladja egyszerre. Egyszer volt is konfliktusa a lottózóban: kb.800ezret nyert 10 szelvényen(természetesen mindegyiken ugyanaz a mix volt:D),tehát szelvényenként kb. 80ezer. Nem akarták aznap kifizetni arra hivatkozva, hogy 100 ezer a max. Erre fogta magát és egyesével váltotta ki a szelvényeket. :D Szerintem igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!