Szerintetek nagyon ciki, hogy 180 cm-es lányként szinte semmit sem tudok megcsinálni a felemás korláton?
Akkor fekvőtámaszozok mától fogva. Pedig már így is széles vállam van mint egy pasinak. :(
Azt meg nem értem miért lennék puhány csak mert nem tudok fellendülni hátrafele a korlátra. A fiúk is a kigyúrt karral csak nagy nehezen tudnak. Egyéb dolgokban nem vagyok ilyen béna. Szeretek futni, labdajátékokat játszani, még a talajtorna is jól meg. Minden felmérésre jó eredményeket érek el, és nem érzem magam sosem fáradtnak. Nem értem hogy csak azért mert teljesen béna vagyok felemás korlátból, miért azt veszik le, hogy egy lustaság vagyok...
Utolsónak köszönöm. Nálunk a családban már volt aki mondta, hogy modellkedjek, csak a szüleim nem egyeznek bele, azzal az érvekkel:
1. ne ilyen hülyeségeken járjon az eszem, hanem tanuljak
2. a modellek nem csak azért kapják a pénzt, hogy pózoljanak, hanem a menedzserük szeretője is
3. ahhoz hogy modell legyek nem elég a 66 kg ahhoz jóval vékonyabbnak kell lennem :(
Amúgy nem lenne rossz legalább egy előnye lenne, mert eddig nem sok van az biztos...
Kung fu edzésekre egy ideig jártam, nagyon szerettem. :D Mondjuk nem tudom, hogy segítene a korlátozásban...:)
Szexet próbáltad már??? Megfelelő kondit ad! :)
by.: Jundo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!