Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon ciki, hogy...

Szerintetek nagyon ciki, hogy 180 cm-es lányként szinte semmit sem tudok megcsinálni a felemás korláton?

Figyelt kérdés
Minden télen kötelező felemás korlátozni a gimiben. De én egyszerűen az előrelendülés, meg a denevérlógáson kívül semmit sem tudok megcsinálni. A torna tanár szerint az a baj , hogy nem lendítem magam, és lusta vagyok. Én inkább aerobikoznék komolyan, meg erősítenék. Szerintetek mit csináljak?
2010. jan. 26. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
fekvőtámasz+húzódzkodás ad kis lökést:D
2010. jan. 26. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
ciki igencsak puhány vagy.ha javítasz a kondíciódon jobb lesz a közérzeted és nem leszel fáradt állandóan.
2010. jan. 26. 13:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Akkor fekvőtámaszozok mától fogva. Pedig már így is széles vállam van mint egy pasinak. :(

Azt meg nem értem miért lennék puhány csak mert nem tudok fellendülni hátrafele a korlátra. A fiúk is a kigyúrt karral csak nagy nehezen tudnak. Egyéb dolgokban nem vagyok ilyen béna. Szeretek futni, labdajátékokat játszani, még a talajtorna is jól meg. Minden felmérésre jó eredményeket érek el, és nem érzem magam sosem fáradtnak. Nem értem hogy csak azért mert teljesen béna vagyok felemás korlátból, miért azt veszik le, hogy egy lustaság vagyok...

2010. jan. 26. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Járjál teakwondo edzésekre. :D
2010. jan. 28. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem a magasságtól függ ez az egész ,mert meg tudnád oldani ha akarnád .Eddzél sokat ,biciklizzél mert az növeli a kitartásod,és hát persze aerob torna heti 4x 60 percet legjobb ha szabadban csinálod mert akkor nem uncsi.:)
2010. jan. 28. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem aggodnék, sőt... Törekednék arra hogy jó alakom legyen és modellkednék ilyen magassággal. Ők tudnak lógni össze vissza egy korláton te meg sétálsz egyet és jó pénzt keresel ha összejön :) 21/F
2010. jan. 28. 10:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm. Nálunk a családban már volt aki mondta, hogy modellkedjek, csak a szüleim nem egyeznek bele, azzal az érvekkel:

1. ne ilyen hülyeségeken járjon az eszem, hanem tanuljak

2. a modellek nem csak azért kapják a pénzt, hogy pózoljanak, hanem a menedzserük szeretője is

3. ahhoz hogy modell legyek nem elég a 66 kg ahhoz jóval vékonyabbnak kell lennem :(

Amúgy nem lenne rossz legalább egy előnye lenne, mert eddig nem sok van az biztos...

Kung fu edzésekre egy ideig jártam, nagyon szerettem. :D Mondjuk nem tudom, hogy segítene a korlátozásban...:)

2010. jan. 28. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Szexet próbáltad már??? Megfelelő kondit ad! :)

by.: Jundo

2010. jan. 28. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor járjál capoeira-ra, ott 100%, hogy megtanulsz egyensúlyozni, mert ott az fontos!
2010. jan. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!