Jógának van értelme ha nem tudod kikapcsolni az agyad?
Elég nehezen tudom kikapcsolni az agyam. Nagyon könnyen jönnek a fejembe a gondolatok, vegyesen komoly dolgokról is meg egyszerűekről is, pl valamit meg akarok nézni a neten, vagy mit akarok főzni, stb.
Jobban szeretem amúgy is a kardió, aerobik jellegű zenés mozgásformákat. Vagy az erősítőket is. Vegyesen vannak fitness dvd-im.
Viszont változatosságnak gondoltam hogy az ilyen alap jóga gyakorlatokat, mint warrior meg ilyesmi jó lenne reggeli indításnak csinálni néha.
Ha mégsem tudom kikapcsolni az agyam, csak fizikailag tudom csinálni a gyakorlatokat, annak is van valami értelme, valamilyen hatása?
aki mester szinten van és évek óta edz az foglalkozik ilyenekkel,hogy kikapcsolja közben az agyát,vagy irányított gondolatsorokon megy végig közben.
de persze az is sokat segítene ha nem pi-na legyezés mozgássort végeznél,mert akkor a feladaton és a gyakorlat végrehajtásán,kitartásán kívül másra aligha tudnál gondolni csak az erőlködésre és a fizikai kihívásra.
ezért a legvalószínűbb,hogy komolytalan az edzésed valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!