Mai napon nagyobb összegű téteket tettem fel különböző foci meccsekre. Amint megtettem a tétet 2 percen belül jött egy gól és ugrott a pénzem. Egy-két tétnél még azt mondom, hogy véletlen, na de 5 tétnél a következő 5 percben mindnél? Nagyon csalás szaga van. Nem tudom hogyan, de valami nem 100-as. Én biztos, hogy soha többet nem megyek fel az oldalra és nem is fogom senkinek sem javasolni, akivel beszélek.
Igen, megbeszélték a csapatokkal, hogy amint te feltetted a pénzt, rúgjanak gólt.
A mocskok így verik át az egyszerű embereket...
De nehogy tisztában legyél a meccsekkel, ne is kövesd máshol, ha ennyire nem hiszel az oldalnak. És hozzáteszem hogy lassan ez marad az egyetlen online fogadási oldal
2014. okt. 10. 22:53
2/7 anonim válasza:
En a Holland-kazah meccset tettem 1fi H-ba. A rohadtak ezt kiszimatoltak es rugattak egy golt a kazahokkal, majd a 2.felidoben megnyertek a Hollandok a meccset.
2014. okt. 10. 23:02
3/7 anonim válasza:
Az ablakodnál meg van egy poloska, ami bogárnak álcázza magát, de valójában a kattintásaid hangjainak amplitúdóiból megállapítja, hogy mikor raktál melyik meccsre, és azonnal interplanetáris jelet küld a focisták agyába, amitől 5 percen belül rúgnak egy gólt, hogy elveszítsd a pénzed. A gonosz tippmixprós emberek pedig mindezt egy földalatti laboratóriumban a Kékes tetején nézik sok-sok nagy monitoron, miközben elvetemült kacagásuk betölti a légteret. Ja, a focisták agyába ezek a gonosz tippmixprósok ültettek irányító implantátumokat. Ravasz.
2014. okt. 10. 23:05
4/7 anonim válasza:
Istenem, mekkora lúzer a kérdező... nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek rajta...
2014. okt. 12. 22:10
5/7 anonim válasza:
Ja, biztos egy magyar cég lefizeti a világ legjobban kereső focistáit hogy leégjenek az egész világ előtt.
Ez szerencsejáték, bármikor lehet meglepetés. Ilyen meccseket millió eurókkal kéne megbundázni, nem pár százezer forinttal amivel te megraktad a meccseket.
2014. okt. 13. 13:09
6/7 anonim válasza:
Milyen párszázezer? :)))) Szerintem jó ha 1000 ft-tal megrakta a szarjait, aztán jött ide sírni :)))
2014. okt. 13. 18:52
7/7 anonim válasza:
Most komolyan azt gondolod, hogy a te tippjeidtől teszik függővé nemzetközi meccsek eredményeit?
Egyébként meg közel sem olyan lehetetlen még 5 meccsnél sem. Kis számolással megállapítható, hogy erre kb. 5-10% valószínűség jön ki az általad felvázolt eseményre. Ami azért messze van attól, hogy csalásra gyanakodj.
Az ok sokkal egyszerűbb: nem volt szerencséd, illetve bénán tippeltél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!