Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék izmokat eltüntetni?

Hogyan tudnék izmokat eltüntetni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hallottátok-e,hogy a sressz izmosítja a hátat és mielőtt beszólongatnátok hogy ez hülyeség biztosra mondom,hogy igaz.Sajnos a családom miatt nap többször pattanásig ideges tudok lenni.Mindenki azzal piszkál,hogy tök izmos vagyokf

és hogy félnek tőlem!Elegem lett ebből,hogy mindenki konkrétan mutánsnak néz egy olyan dolog miatt amiről nem tehetek!Kérlek válaszoljatok!

#hátizom #izomeltüntetés
2014. szept. 24. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez még trollkodásnak is gyenge, szóval találj ki jobbat.:)
2014. szept. 24. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
A stressz nem izmosít. Öregít. Több kalóriát égetsz el, többet használ el a zsírkészletedből is, őszülsz is (25 év felett). Biztosra mondhatom, hogy nem erősíti a hátat. Ami neked van az valószínűleg genetika, de ha 15 év alatt vagy akkor majd ki fog alakulni a végleges testalkatod is.
2014. szept. 24. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja,nekem erettsegi vegere akkora hatam lett mint Colemannek.
2014. szept. 24. 15:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Válaszolni nem akar esetleg valaki?
2014. szept. 24. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Mire válaszoljunk? Baromság az egész kérdésed. Nem lesz nagy hátad a stresztől. Nagy lófütyit vagy te izmos.
2014. szept. 24. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:

A stressz nem épít izmot ilyen nincs.Ha ez igaz lenne akkor kb.minden harmadik ember izomkolosszus lenne.

De ha ez a te esetedben igaz akkor egy genetikai "csúcstermék" vagy.Örülj neki.Vagy egyél csak annyit ami éppen hogy elegendő az életben maradáshoz.Aztán pár hónap múlva már nem lesz gond a "hatalmas" izomzatoddal.

2014. szept. 24. 15:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Ne oktossatok ki basszus mert apám az egyetemen tanít anyám meg a főiskolán szóval szerintem kicsit többet tudnak az anatomíról mint ti!
2014. szept. 24. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja, látjuk, miss anatómi.:)
2014. szept. 24. 17:06
 9/11 A kérdező kommentje:
amúgy meg akkor lennék csúcstermék ha fiú lennék...
2014. szept. 24. 17:06
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
ja, és kérdezd meg akkor a szüleidet, hogy mit tegyél, ha annyira okosak, ne itt kérdezz baromságokat.
2014. szept. 24. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!