Rúdtánc edzéshez milyen ruha kell?
Köszi a válaszokat! :D
#3 - és akkor milyen fazont ajánlasz? :D Mert gondolom egy tanga egyes elemeknél elég nagy fájdalmat tud okozni :D Mondjuk egy francia bugyi jó ilyenre???
Szia!Az első pár órára jó egy cicanaci és egy top.Ha már nem csak forgásokat tanulsz, akkor szükséged lesz egy rövidnacira, vagy egy francia pamut bugyira és egy ujjatlan topra, hogy mindenhol tapadni tudj.A kis nacik alatt meg van bugyi...csak tanga.A szivacsos top teljesen felesleges, inkább sportmelltartót hordj, az kényelmes, és lesznek olyan figurák ahol jó, ha az oldaladon sincs ruha. Pl.:Gemini.
Amire még szükséged lehet, egy pici törcsi rúdtörléshez és folyékony magnézia, hogy ne csússz a rúdon.
Jó edzést, és kitartást hozzá!
"Olyan ruhában gyere, mintha egy aerobic edzésre jönnél. Érdemes térd fölött érő nadrágot vállasztani, (...) és a test vonalait követeő felső részt. Fontos, hogy minél nagyobb testfelületed érintkezzen a rúddal. Kezdő szinten ez még nem létfontosságú, elég, ha olyan testhez álló nadrág, vagy leggings van rajtad, amit a térded fölé tudsz hajtani."
Én inkább rövidet ajánlok, mert voltak első órán ilyen jutalom feladatok nekünk, hogy a rúdon "ülni".:)
Na azt hosszúban nehéz kivitelezni. Bugyi meg szerintem teljesen mindegy az elején, de én sportolásnál alapból nem csípem a tangát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!