Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek Bruce Lee legyőzte...

Szerintetek Bruce Lee legyőzte volna az alábbi embereket?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy Bruce Lee él, 32 évsen, ugye elég jól verekedett, nem csak a filmekben, a valóságban is megcsinálta a mozdulatokat!

Bruce Lee VS Bokszoló kan cigány! Ki győzne ?

Bruce Lee VS Jet Li! Ki győzne ?

Bruce Lee VS 2 átlagos kis kötekedős csávó, 180 centisek, 70-80 kilósak, közepesen kigyúrva! Ki győzne ?

És vágül ezt a kérdést USBORNE nevű felhasználónak szegezném!

Bruce Lee VS USBORNE ?

2014. szept. 13. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Mind a három esetben Bruce Lee lett volna a nyerő.
2014. szept. 13. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:

jet li a király.

bruce csak jelenthet neki!

csak norrist hol hagytad a felsorolásból?

2014. szept. 13. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Első háromnál necces, utolsónál, egyértelműen U!

Bruszliiiij egy legenda. Számos film bizonyítja nagyszerű tudását. Oszt ennyi. Lehet nyert versenyeket, lehet nyert még boxban is, de a kérdést megfordítva, hányszor kapott ki? Sok évvel ezelőtt volt egy úti film Honkongról. Abban a film riportere, narrátora megkérdezett egy tea ház teraszán iszogató embereket, mi a véleményük bruszliiijról. Mert akkor nagy divat volt nézni, pedig már évtizede halott volt. Aszt mondták nevetve, ő csak színész volt. Ettől függetlenül, biztos engem is lealázott volna izzadás nélkül, de U-t ... , kétlem. :)

2014. szept. 13. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Vicces vagy kedves kérdező!

Ilyen kérdéseknek nem látom értelmét, mert nem vagyunk jósok, hogy kitaláljuk ki nyerne egy esetleges küzdelemben és ráadásul ez már ki se derülhet, ugyanis Bruce Lee elég régóta halott!

Az biztos, hogy Bruce Lee ellen nem sok esélyem lett volna! Hiába vagyok tíz centivel magasabb és húsz kilóval nehezebb, mint Bruce volt, attól függetlenül Bruce egy profi harcos volt, aki több küzdelmi stílusban is kiemelkedő eredményeket ért el! Ráadásul Bruce olyannyira feledzette a testét, hogy kiütni nem volt olyan egyszerű! Amúgy meg elnézve a filmjeit és a sparring videóit kétszer olyan gyors volt a mozgása, mint nekem! Én csak egy egyszerű lakótelepi csávó vagyok, aki hat éve ketrecharcol és ENNYI! Nem érek fel Bruce harctudásához!

Az pedig, hogy Bruce nyert-e volna Jet Li vagy "egy boxoló kancigány" ellen, az már sosem fog kiderülni! Nem hiszem, hogy akármelyik kancigány olyan könnyen elbánt volna Bruce Leevel, de azt sem hiszem, hogy Jet Li harci tapasztalata egyenlő szinten lenne Bruce szintjével (ettől függetlenül Jet Li egy ténylegesen képzett wushu küzdő)!

#USBORNE

2014. szept. 13. 12:48
 5/7 aikiboxer ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "boxoló kan cigány"?

Papp Laci, Kokó, Kótai Misi? Vagy...?

(Fontos állandóan cigányozni?)

2014. szept. 13. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:

A második elég hülyeséget írt, USBORNE válasza a legjobb!

Második! Szóval te az alapján mondod hogy Bruce Lee csak színész, hogy pár alkoholista részeg nagypapa ezt mondta a kocsmába ? Röhejes vagy!

Bruce előbb volt harcművész, mint színész, úgy lett színész, hogy előtte is már nagy harcművész volt!

Azért mindenki zöldet kap! :)

2014. szept. 13. 16:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, a harmadik mondta ezt a hülyeséget!
2014. szept. 13. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!