Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a keserü k56...

Tekram kérdése:

Szerintetek a keserü k56 olomgolyós revolveres pisztoly menyire alkalmas CSAK célövésre? úgyértem menyire pontos és erös?

Figyelt kérdés

2014. szept. 7. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az egyik tiszta fém, a másik fém + műanyag.

Azt vedd amelyik tetszik. Én ezt venném: [link]

Azt, amelyik hátrahúzós.

2014. szept. 10. 20:49
 12/16 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm , már csak 1 kérdésem maradt , a keserü k56 menyire eröset lö ? pl menyire fájdalmas ? le tudnád irni az erelyét valami példával ? köszi a segitséget :)
2014. szept. 10. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha utánaolvasol kicsit, láthatod 25-30J torkolati energiával bír a 6mm-es start patronnal. Közvetlen közelről veszélyes, de nem állnák elé még 20 méterre sem. Önvédelemre nem való, nem arra gyártották. Hordani szintén nem lehet, csak az otthontartás engedélyezett.

Ha közelről meglőnek vele valakit, biztosan befúródik a bőr alá. Elég nagy lila foltot hagyna rajta az biztos.

2014. szept. 10. 23:59
 14/16 A kérdező kommentje:
nem akarok emberekre lövöldözni vele, és önvédelemböl se használnám , csak ránézésre olyan picinet tüntek azok a start töltények :D és gondoltam megkérdezem, amugy egy körülbelül 420fps-el rendelkezö airsft pisztolyhoz képest milyen erös ? ( uygan olyan távolságból ) mert azért ruha nélkül az is hagy maga után egy kis nyomot :D ( és azzal vannak személyes tapasztalataim ugyhogy tudom viszonyítani )
2014. szept. 11. 00:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha a BB golyó súlya 0.2g, akkor ~ 1.6J-ról beszélünk. ~127m/s-al hagyja el a csőtorkolatot a lövedék.

Amit a k56 tud, az 25-30J. Illetve nehezebb a lövedéke mint 0.2g. Tételezzük fel, hogy duplája. Akkor így alakulnak a számtani értékek: megközelítőleg 1200-1250FPS-nek felel meg. Amit éreztél az Airsoft-nál, azt szorozd meg hárommal (legalább).

De felhívom még egyszer nyomatékosan a figyelmedet, ha valakit meglősz vele (mondjuk utcán) -véletlenül- abból rendőrségi ügyed lesz.

2014. szept. 11. 11:58
 16/16 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele hogy nem lehet csak ugy lövöldzöni , csak öszintén megvallva abbol a pici apró 6mm-es startöltényböl nem néztem ki sokat... és azért érdekelt
2014. szept. 11. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!