Egy 16-17 éves átlagos alkatú lány hogy formálja szép kerekre a popsiját?
Figyelt kérdés
Nem fogyni szeretne, hanem csak formásodni. A combja is izmosodhat, de a vádlija a sok tánctól már elég izmos tehát valami olyan kéne, ami nincs hatással a vádlira. A biciklizés, a guggolás és a futás szerintem erősíti a vádlit is, tehát valami más kéne. Esetleg ha konkrét gyakorlatokat írnátok azt nagyon megköszönném.2010. jan. 17. 23:29
11/12 anonim válasza:
Néhány gyakorlat popsiformáláshoz. :) Szerintem hasznosak, nekem sokat segítettek, ha jól csinálod érezni fogod. :)
Álló gyakorlatokból a legjobb a guggolás (széles terpeszben, kis terpeszben) mélyen majd aprózva. Kitörések mélyen, és aprózva. Arra ügyelj, hogy a térded soha ne menjen a boka elé.
Széken támaszkodva: hajlított lábemelések, nyújtott lábemelések, itt is lehet aprózni.
Térdelve, karon támaszkodva: nyújtott lábemelés, hajlított lábemelés (ebből aprózni is érdemes), oldal hajlított lábemelés (itt is aprózhatsz, de elég nehéz, szóval csak óvatosan).
Ezeket tudtam most gyorsan összeszedni. Remélem kipróbálod őket, nekem beválltak, eleinte nagyon nehéz, meg eléggé lesz izomláz is, de megéri az eredmény. :)
12/12 A kérdező kommentje:
huh köszi szépen :) ma már lusta vagyok de holnap kipróbálom :D télleg köszi hogy leírtad, fontos nekem :)
2010. jan. 27. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!