Szerintetek melyik küzdő sport a legjobb?
El szeretnék küzdeni egy küzdő sportot, de nincs ötletem, hogy melyik legyen.. annyi jó van, de a legjobbat szeretném megtanulni... a válaszokat előre is köszönöm
17/f
Nem létezik olyan, hogy "legjobb küzdősport"!
Vannak olyan stílusok, amik felruháznak valódi harci értékekkel és vannak olyan stílusok, amik csak a parasztvakításra és a pénzlehúzásra specializálódtak!
Ha tényleges küzdelmi rutinra vágysz, akkor ajánlom figyelmedbe a következő rendszereket: ökölvívás, thai box, savate, birkózás, judo, BJJ!
Az ilyen wing tsunhoz, meg ninjutsuhoz hasonló kamu baromságokat kerüld el, ha nem akarsz hamis önbizalmat!
#USBORNE
ha a harcművészetek nincsenek képben akkor 2 dolgot kell eldöntened, vagyis azt, hogy inkább az állóharc jön jobban be vagy földharc, ezt értelemszerűen akkor fogod megtudni ha elmész mind 2 edzést kipróbálni. Amennyiben földharcot jön be inkább tudom ajánlani a birkózást, bjj-t, sambot, judot.
a birkózással ill. judoval az a probléma, hogy már nem biztos, hogy foglalkoznak korodbeli kezdőkkel de ha igen akkor hajrá. állóharc esetén tudom ajánlani a boxot, thaiboxot, savatét, esetleg kickboxot ha normális az edzés.
egyébként nem igazán van legjobb stílus(ha nagyjából ugyan olyan színvonalú edzésekről beszélünk), az csak rajtad múlik mennyire illik hozzád/mennyire vagy tehetséges abban amit választottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!