Mit tegyek hogy többet bírjak enni?
Figyelt kérdés
Ezt bírom hogy mondják hogy egy nap kb 6szor kajáljak, de, eszek reggel tele vagyok aztán iskolában 2zsömlét viszek tele vagyok, haza jövök ebédelek tele vagyok, estig nem is tudok enni max édességeket egykeveset, aztán már csak 7-8körül tudok enni, most jelenleg 189cm és 74kg-vagyok kellene valami megoldás hogy tudjak többet enni hogy fejlődjek, mert ez így nem lesz okés, ha sokat iszok akkor hamarabb éhes leszek?2010. jan. 17. 18:02
1/6 A kérdező kommentje:
Jah próbáltam 1kilós(vettem) tömegnövelőt inni, attól is tele vagyok
2010. jan. 17. 18:05
2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy van itthon minden , rizs hús gyümölcs , sok fehérje és szénhidrát dús kaja
2010. jan. 17. 18:07
3/6 A kérdező kommentje:
Pedig olyan jó lenne ha olyan 84kilóra duzzadna 1-2év alatt :S
2010. jan. 17. 18:11
4/6 anonim válasza:
Itt azon van a hangsúly, hogy keveset egyél, de minnél többször. Egyébként én is ilyen voltam, volt hogy egésznap megettem 6db zsima kiflit, semmi mást és nem is voltam éhes. Aztán elkezdtem ezt a napi 6-szor étkezést. A lényege tényleg az egésznek, hogy ha kívánod,ha nem készítsd el az ételt de tényleg nagyon keveset. Elkezded enni és hidd el megjön az étvágyad. A gyomornak tágulnia kell, minnél többet eszel annál többet tágul a gyomor. Ami az elején elég rossz lesz, mert állandóan teltség érzeted lesz és mégis eszel, de ez majd változni fog.
5/6 anonim válasza:
B vitamin komplexek pont ilyen kajálós hatást váltanak ki!
6/6 anonim válasza:
talán ha nem zsemlét ennél hanem normális kaját...
saláta csodára képes a rizs és csirke mellett
nem fog menni elsőre h megegyél 1 adagban 3 óránkánt
200g színhúst és 100g rizst, mindíg 1re többet kell enni, de azért ne hányd ki
edzés után meg nem hiszem el, h nem vagy éhes
én a turmixom után 10-20percel már éhezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!