Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdősportot ajánlanáto...

Milyen küzdősportot ajánlanátok az alkatomhoz?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Egy ideje calisthenicsel edzek és megjött a kedvem újra valamilyen edzésre járni.

Most 85kg vagyok és 178cm.Ha nem figyelek oda,könnyen hízom. Azt kell tudni ,hogy elég tömzsi vagyok.Vastag csontok ,rövid tuskó karok és lábak. Ettől igen nehéz léptű vagyok:(

Szóval szerintetek ez a köpcösebb alkat hol lehet előnyös?

2014. aug. 23. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A birkózás ,vagy bjj előnyös lenne neked. Pont ilyen testalkat a nyerő ott.
2014. aug. 23. 10:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Másegyéb? Nagyon tetszik mindkettő ,csak utazni kell.

De köszönöm a válaszod!

2014. aug. 23. 11:14
 3/8 aikiboxer ***** válasza:
Ahogyan fentebb írja, testharcos stílusok (birkózás, judo, BJJ) tűnnek első hallásra kényelmesnek. Ha ez nincs, akkor ne foglalkozz a testalkatoddal, hanem kezdj el valamilyen puhakesztyűs-fogvédőset (box, kick-box, savate, thai box).
2014. aug. 23. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 23. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Van egyébként olyan testharc ,ami nem élversenyre van ráállva? Csak mert ebben a korban ezt így elég szar kezdeni.

Ötlet/Vélemény? :(

Judo az volna a közelben ,de ökölvívás is van.

2014. aug. 23. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:

box

a rugdosós sportok nem a nagy testsúlyhoz valók.

2014. aug. 23. 14:56
 7/8 aikiboxer ***** válasza:
Hát akkor rém egyszerű, menj le mind a két edzésre és próbáld ki őket. Ahol jobban érzed magad, maradj ott.
2014. aug. 23. 15:53
 8/8 zsirapple válasza:
Muay Thai Box van benne minden és ha nem egy (kisebbségből) álló csapatot talalsz meg akkor ott a tarsasag is jó álltalában! (több egyesületnél boxoltam már) (hobbyból)
2014. aug. 24. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!