Milyen küzdősportot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Milyen küzdősportot ajánlanátok önvédelmi célra? Nem verseny szerűen szeretném űzni, csak arra, hogy saját testi épségemet védjem. Defendon gondolkoztam viszont, az csak pillanatnyi időre hatástalanítja a támadót, ahogy 1-2 videóban láttam. Légyszíves, ha tudtok valamit írjátok meg. Köszönöm 21/F2014. máj. 11. 03:46
1/2 anonim válasza:
Semmilyen küzdősportot mert az önvédelem közelről sem sport..
Defendo-t nem, mert sosem alakítja ki azokat a képességeket amiket használnod kell.
Sport: ökölvívás megtanít ütni és jó reflexeket valamint küzdelmi rutint ad, és általában jó edzések vannak.
Álló stílus mellé szokták ajánlani a földharc stílusokat, brazil jitsut és birkózást.
Harcművészet: kevés a jó edzés, de ha lehetőséged van megfelelő edzőt találni akkor vannak brutális és jó készségfejlesztő japán jujutsu, kungfu és kali (késharc) edzések, csak találd meg a sok satnya edzés között azt ahol meg is tanítanak verekedni, valóban önvédelmet tanítanak és nem csak látszatot.
2/2 anonim válasza:
Én kempo jujitsu zok és tényleg kell egy jó edző... Nekünk 6danos van szóval nem panaszkodom :D nagyon jól és hatékonyan tanít... Imádom az egészet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!