Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyás+edzés=miként?

Fogyás+edzés=miként?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fogyózni, vagyis csak nem este 10 kor zabálni a rántott húst, így 80 kg-ról lefogytam 72-re 1,5 hónap alatt. 172cm vgayok F.

Régóta bringázok hobbi szinten, 2 hete elkezdtem keményebbre fogni a dolgot illetve hasra-felső testre edzeni otthon.

Mivel munka miatt elég korlátozott az időm, mit javasolnátok? Főként reggel van időm így felkelés után fekvőtámaszozok kb 30 perc utána tekerés 10km fel a hegyre+vissza ez kb 1 óra, utána has 30 perc és meló egész nap.

De ezzel nem dolgozok magam ellen?

ÜDv

2014. aug. 21. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit értesz magad ellen dolgozásnak? Az csak jó, ha erősítő edzést is végzel. Ettől még fogyni fogsz zsírból, sőt ezzel kevesebb izmot vesztesz.

Vagy mi a célod, mert azt nem írtad?

2014. aug. 21. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát fogyni szeretnék még mert a hasamon van pár kiló+ még. Illetve a későbbiekben szálkásítani. magam ellen dolgozást arra értettem hogy ne izomból fogyjak hanem a zsírt égessem el,és hogy a súlyzós edzés közvetlen a bringázás előtt-után mehet-e. Erre gondoltam. Üdv
2014. aug. 21. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szálkásítás = zsírból történő fogyás. Ezt jelenti. Tehát nem izomépítés, amit sokan hisznek.

Pont hogy erősítő edzés is kell zsírból történő fogyáskor (szálkásítás), mert így marad több izom!

Aerob jellegű edzés az erősítő edzés után menjen, sosem közvetlenül előtte, mert azzal ellőnéd a puskaport, ami kell az erősítő edzéshez. De legjobb ha időben minél messzebb van egymástól.

Olvasnivaló: googleba: sárga kapszula pdf.

2014. aug. 21. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,megnézem amit írtál.
2014. aug. 21. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!