Hol/milyen elliptikus trénert vegyek?
Figyelt kérdés
Gondoltam h vennék először egy használtat olcsón, de azoknak mind van vmi hibája, vagy magánszemélytől csak horribilis áron tudnám elszállíttatni, plusz ugye ezekre garancia sincs..
Max 25.000-30.000-ért szeretnék venni... Ilyen árban van esélyem egy normális gépet szerezni?
Légyszi kíméljenek az elliptikus trénert pénzkidobásnak gondolók, igen tudom önmagában nem elég, az étkezésre figyelni kell, ls emellett mást is sportolnék.
Az elliptikus tréner nekem korábban bevált, mikor volt időm edzőterembe járni, tehát mindenképp szeretnék beruházni egyre.
2014. aug. 20. 15:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!