Késő elkezdeni a ritmikus sportgimnaztikát 20 évesen, miután leéretségiztem?
Figyelt kérdés
Szoval, nagyon érdekel csak félek, hogy ha járnák rg-re is suliidőben, akkor nem tudnék a sulira koncentrálni...
személyszerint hetente három-négy alkalommal legalább nyújtok, szoval szerintem hogy a hajlékonyságom megmaradna, vagy fejlődne... s hobbiból csinálom is az rg-t, tehát néha le szoktam menni szalagozni stb.
Vagy jobb lenne most elkezdenem?
2014. aug. 20. 13:58
1/1 anonim válasza:
20 évesen már "öreg" vagy ehhez a sporthoz ezt 7-8 évesen kell elkezdeni. Emellett,Te hova tanulnád már meg mit hogyan ez nem csak szalagozásról szól. Tudni kell a Te korodban már buzogányozni,karikázni,kötelezni,labdázni és ezek azoknak is nehezen mennek megtanulni aki előtte már 4 évig is csinálta ( karikát leszámítva az nagyon könnyű) ezen kívül vannak elemek amiket a szerek nélkűl is tudnod kell.. Szerintem nem is biztos,hogy foglalkoztatnának Téged,ha pedig igen sok mindent nem tudnál csinálni.. Beraknának a C-ek közé ott szinte leszarnának ha csak nem versenyző vagy,de ez úgy se érint téged,mert Ennyi idősen az edző már nem téged fog ajnározni.. Sajnos ez így van én edzettem 7 évig,versenyeztek is és aki nem A vagy B kategóriában van azzal nem nagyon foglalkoznak,én B-s voltam és így is volt,hogy egy edzésen csak egyszer kerültem edző elé a gyakszijaimat bemutatni :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!