Valaki megmondaná nekem, hogy hol tudok vásárolni egy ilyen mezt?
Figyelt kérdés
Minden vágyam egy ilyen lenne... csak nem tudom,hogy hol keressem.Jó annyit Én is tudok,hogy sportboltban.xD De itt Magyarországon hol kaphatok?
2010. jan. 14. 18:39
1/4 anonim válasza:
ott van hogy shop now. meg is rendelheted.. én egy City mezt rendeltem, nem is volt olyan drága (5000huf) mert régen city drukker voltam, erre a buzeráns arab g*cik idejöttek és összevásároltak mindenkit:(
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm:)
2010. jan. 14. 19:18
3/4 anonim válasza:
Azon a képen rákattintasz a "Shop now"-ra. Amúgy egy kis angol tudással számtalan oldalon megrendelheted.Ne izgulj,az angolok megbízhatóak ilyen téren,nyugodtan fizess bankszámlával!
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj még annyi,hogy hol van a Shop Now? mert nem találom.Vagy mi az? bocsi,hogy ilyen zűrös vagyok csak
2010. márc. 14. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!