Raikkonen tényleg kokainozik?
Már sokszor hallottam ezt de azt hittem hogy csak valami poén, vagy az utálók fikázzák de megláttam ezt a képet:
A zakója zsebe fölött foltos, és valszeg nem porcukor :S
Ha tényleg keményebb drogot nyomna, az meglátszana a vezetésén. És ha rendesen menne alatta a Ferrari akkor dobogóesélyes lenne.
Régebben szerette a vodkát, de most már nem iszik (annyit).
Ez a kép aztán sok mindent bizonyít.
Inni, cigizni(sunst is használt) meg bulizni szokott azt mindenki tudja róla, de drogos ügyről még senki nem tudott felhozni bizonyítékként semmit, és ez a kép sem az.
Amúgy is szerinted nem tűnne fel a vérvizsgálaton?? A versenyzőket elég sokszor vizsgálják. Meg a sajtó mindent kiderít, szerinted ez csak úgy titkolják, mert olyan kis aranyosak hogy írják meg?
Ezzel a bulizós élettel is egyre inkább felhagyott a képek, videók amik róla készültek nem mai darabok, és nem sokára már gyerekük is lesz.
Összességében sokan eltudják róla képzelni hogy volt már dolga droggal, de ezt a F1-es karrierje alatt biztos nem tudná megtenni.
Egyébként ez a kép amit linkeltél egy Sennáról szóló megemlékezésen készült Imolában(Olaszországban) videók is készültek, televolt minden újságírókkal és Alonso is meg Räikkönen is sok interjút adott, és egyikben sem viselkedik furcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!