Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hun Gar Kung Fu?

Hun Gar Kung Fu?

Figyelt kérdés
A véleményekre lennék kíváncsi, mert el szeretném kezdeni és érdekelne, hogy mennyire kemény és hatásos ez a stílus. És hogy az utcán mennyire alkalmazható. :)

#kung-fu #hun gar
2014. aug. 13. 19:33
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
És hol lehet idehaza tanulni?
2014. aug. 13. 19:40
 2/31 anonim ***** válasza:

Kétfajta kung-fu ágazat alkalmazkodott a mai világ utcáihoz, a többi megmaradt a "parasztvakítás" szintjén! Ez a két ágazat a hung gar és a wing CHUN! Ez a két stílus megadja az alapvető harci értékeket, ezért ajánlom neked! Hogy hol oktatják Magyarországon pontosan, azzal nem vagyok tisztában!

#USBORNE

2014. aug. 13. 20:06
 3/31 A kérdező kommentje:
Szóval a Hun Gar és a Wingek közül a Chun. :)
2014. aug. 13. 20:32
 4/31 anonim ***** válasza:

Így van! A wing TSUN, a tai chi,meg a többi kamu hulladékot hanyagold! Maradj a hung garnál!

#USBORNE

2014. aug. 13. 20:33
 5/31 A kérdező kommentje:
A Tai Chi az nem harcra van, az egy meditációs módszer úgy tudom. Most tudtam meg, hogy létezik a Hung Gar vagy hogy írják, ezért kérdezősködöm.
2014. aug. 13. 20:41
 6/31 anonim ***** válasza:

De igen, létezik "harci tai chi", ami egy jó nagy bóvli!

#USBORNE

2014. aug. 13. 20:44
 7/31 A kérdező kommentje:
És a Wing Chun-ról mit tudsz, az mennyire jó? Vagy a Tsun mennyire rossz?
2014. aug. 13. 20:44
 8/31 anonim ***** válasza:

A wing TSUN egy kamu pénzlehúzó parasztvakító marketing baromság! Csak hamis önbizalmat ad, igazi harci értéket nem! Már százszor kifejtettem a tényeket a wing TSUNNAL kapcsolatban, úgyhogy nincs kedvem mégegyszer megtenni! Legyen elég annyi, hogy az egész wing TSUN egy nagy hazugság!

A wing CHUN felruház tényleges harci elemekkel, ezért hatékony!

#USBORNE

2014. aug. 13. 20:49
 9/31 A kérdező kommentje:

Jójó!

Akkor a Wing Chun hatásos.

És hol tanítják a legjobban?

2014. aug. 13. 20:51
 10/31 anonim ***** válasza:

Nem sok helyen oktatják hazánkban, de az edzések színvonalával nincs probléma!

#USBORNE

2014. aug. 13. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!