15 Évesen melyiket a legjobb elkezdeni? Ping-pong, judo, box, kézilabda, úszás?
a boksz.
a bunyózni tudás hatalom,hasznos képesség.
de nézd meg mennyi film épül arra,mondhatni örök alap téma,hogy bemegy a városba bud spencer,terence hill,szegál,ván dám mindenkit laposra vernek és övék a nő a pénz és a tisztelet:)
namost pingponggal ez nem fog összejönni egyik sem.
Judo!:)
Bármikor el lehet kezdeni, és ne félj az eséstől, először mindenki az alapokat tanulja (hogyan ess dobásból). A judo szerintem a leg látványosabb és tisztességesebb küzdősport.
15/L
Ja, bocs, nem vettem észre, hogy a kérdés rólam szól, és számít, nekem mennyire van érzékem az említett sportágakhoz, de legalább ideszúrhattál. Egyébként 15 éves vagy, nem 9, a korodbeli sportolókat nálunk rendszeresen kikérik versenyekre és edzőtáborokba, nem azon gondolkodnak, mit kezdjenek el egyáltalán. Legfeljebb sportlövészetet van értelme elkezdened, mert azt 14 év alatt nem szokták úgy sem.
Egyébként profi nem nagyon leszel már egyikből sem, de attól még hasznos lehet bármelyikkel foglalkozni. Ezért értetlenkedtem, hogy mire gondolsz az alatt, hogy megéri-e elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!