Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen harcművészetet tanulhat...

Milyen harcművészetet tanulhatnék Zuglóhoz közel?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, enyhén túl súlyos és nem vagyok valami kemény gyerek. De szeretném kikupálni magam és megtanulni megvédeni magam, meg szeretnék találni egy sportot, ahol a mindennapi feszültséget levezethetem. Zuglóban lakom a Városliget mellett, szóval ha lehet, akkor ne Budai helyszínt mondjatok :D Továbbá anyagilag maximum havi 6000-et tudnék erre rászánni. Van valamilyen lehetőségem?
2014. aug. 11. 01:15
 1/1 aikiboxer ***** válasza:
Van Zuglóban jó kis thai box edzés, és tőled pár percre van 20-as, 30-as busszal az aterem (www.aterem.hu), ahol meg van nagyon szuper bokszedzés, de ide sajnos nem férsz bele 6K forintból. Úgy általában sehol nem fogsz szerintem 6000 forintért edzést találni. :(
2014. aug. 11. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!